Nijsink caravans, maakt vakantie betaalbaar

header
  1. Home
  2. Pijltje rechts Wie zijn wij?

Waarom kunnen wij caravans aanbieden voor lage prijzen

In 2001 werd een start gemaakt met de verkoop van caravans. Daarnaast verhuren we jaarlijks aan honderden klanten caravans voor het houden van een leuke en niet te dure vakantie. Met de uitbreiding van serviceverlening, onderhoud en verkoopbemiddeling kunnen wij onze klanten alle expertise bieden op het gebied van caravans.

Verkoop

Het internet is niet meer weg te denken als platform voor allerlei vormen van handel. Zo kunt u op marktplaats genoeg vraag en aanbod vinden voor caravans. Terecht horen wij vaak dat er dan geen technische controle is en allerlei mogelijke gebreken zoals vochtschade e.d. pas later naar voren komen. Dit is de reden waarom veel particulieren kiezen voor aankoop van een caravan tegen een redelijke prijs bij ons bedrijf. En dat doen wij voor lage prijzen! Inruil is ook mogelijk.

Onderhoud en service

Het is belangrijk om een caravan regelmatig een goede onderhoudsbeurt te geven, slijtage is er namelijk ook bij stilstand. Wij adviseren onze klanten om hun caravan minimaal één keer per twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Tevens is het verstandig om elk jaar voordat je op vakantie gaat, de caravan goed te laten controleren. Dat is de reden waarom we ons bedrijf hebben uitgebreid met een onderhouds- en servicedienst.

Goed en betaalbaar

Of het nu gaat om een kleine of grote onderhoudsbeurt, Nijsink Caravans verleent optimale service voor betaalbare prijzen. Het motto van de onderneming is dan ook: goed en betaalbaar. 

Inkoop of inruil

Wilt u uw caravan verkopen? Wij bieden gunstige prijzen. Jaarlijks kopen wij honderden caravans van particulieren. Vul het inkoopformulier in en binnen 24 uur geven wij u een geschatte waarde. Na controle door onze deskundige medewerkers en akkoordbevinding wordt de transactie afgerond. Eenvoudiger kan het niet en makkelijker kunnen wij het u niet maken!
Wij zoeken alle lengtes en alle indelingen. In het bijzonder hebben caravans ouder dan 5 jaar onze interesse. Betaling per bank of contant is allebei mogelijk; uiteraard verstrekken wij bij aankoop direct een vrijwaring. Afstand is voor ons geen bezwaar.

Verhuur

Huren betekent niet investeren, geen verzekering afsluiten en geen stalling of onderhoud. Ook aantrekkelijk voor mensen die voor het eerst willen kamperen en kijken of het hun bevalt. Omdat wij onze bedrijfskosten zo laag mogelijk houden, kunnen wij de caravans verhuren tegen lage prijzen. Vanaf 295 euro per week in het laagseizoen kunt u al een mooie caravan huren.

De caravans zijn te huur met complete inventaris, van flessen toiletvloeistof tot tenttapijt. Alle caravans zijn tweedehands, maar in een goede conditie. De caravans die worden verhuurd hebben allemaal de nodige voorzieningen zoals een toilet, kachel, koelkast en voortent.